•  063 7360 046
  • office@smartwebmedia.rs

Usluge vezane za web dizajn

Imati dobar web sajt je samo deo borbe. Sajt mora biti profesionalan. Mora biti atraktivan. Istovremeno,  mora biti i funkcionalan.

Naš tim Vam može pružiti širok spektar usluga web dizajna, koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe

HTML5, CSS3 i JavaScript

Izrada web sajtova uz pomoć HTML5 I CSS3 u kombinaciji sa JavaScript-om može učiniti da Vaše web mesto izgleda zanimljivo i privlačno korisniku, a responsive dizajnom dobija na funkcionalnosti.

Wordpress

Od 10 miliona najposećenijih veb-sajtova, Vordpres koristi njih 27,5% što ga svrstava u jedan od najpopularnijih sistem za uređivanje sadržaja na Internetu, i koristi se na skoro 60 miliona veb sajtova.

Magento

Magento je CMS sistem otvorenog koda za izradu veb-sajtova elekronske trgovine. Magento pruža dve različite platforme, „Magento Community“ i „Magento Enterprise“.

Joomla

Joomla je slobodni sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda koji je napisan u programskom jeziku PHP za objavljivanje sadržaja na Vebu i Intranetu, uz korišćenje MySQL, MS SQL  ili PostgreSQL  baze podataka.

Usluge web dizajna danas su ključne za zadobijanje i održavanje najbolje konkutrentske pozicije na tržištu. Prvi vizuelni utisak koji Vaš web sajt ostavlja ima veliki uticaj na potencijalnog klijenta ili kupca Vaših proizvoda da klikne dalje i da pročita dalje.

Smart web media se fokusira kako na pružanje usluge web dizajna vrhunskog kvaliteta, tako i na potpunu informisanost Vaših klijenata. Funkcionalni sajt daje mogućnost posetiocima da jednostavno, brzo i efikasno dođu do svih informacija koje ih zanimaju.

Od jednostavnih do najsloženijih, Smart web media se fokusira na čitav niz usluga na webu koje mogu zadovoljiti sve Vaše specifične potrebe. Svesni smo da je početna stranica Vašeg web sajta prvi virtuelni prikaz koji potencijalni klijent ili korisnik.

Loše dizajniran sajt, ili sajt koji ne nudi lakoću navigacije, mogu u velikoj meri smanjiti šansu da privučete kupca ili klijenta, kao i da Vam naruši profesionalni ugled i reputaciju. Razumemo važnost konkurencije, i zato se fokusiramo na usluge koje unapređuju Vaš brend i Vašu komunikaciju sa klijentima i kupcima.

Tim web dizajnera Smart web medie posvećuje dovoljno vremena kako bi razumeo Vaše specifične ciljeve, i dizajnirao sajt koji nije samo atraktivan i koji dobro funkcioniše, već sajt koji će, pored toga, promovisati Vaše poslovanje i predstviti Vašu ponudu potrošačima na jedinstven način.

Naše usluge web dizajna uključuju:
  • dizajn web sajtova
  • logo dizajn
  • SEO optimizacija
  • održavanje sajtova
Naše usluge web dizajna uključuju:
  • dizajn web sajtova
  • logo dizajn
  • SEO optimizacija
  • održavanje sajtova

Bez obzira da li tražite web sajt koji bi bio pogodan za mobilne uređaje, ili neka specifična marketinška rešenja, ne  morate tragati dalje od Smart web medie. Za više informacija o našim uslugama, možete nam se obratiti već danas.