•  063 7360 046
  • office@smartwebmedia.rs

Cilj nam je da Vam kroz dobro osmišljene web sajtove, branding i internet marketing pomognemo da privučete pažnju korisnika i samim tim poboljšamo Vaše poslovanje. Našom optimizacijom za pretraživače i uključivanjem društvenih mreža Vaš web sajt će uvek biti lako dostupan i odlično rangiran na Google i ostalim pretraživačima.

Naše odlike

If you’re trying to create a company, it’s like baking a cake. You have to have all the ingredients in the right proportion.

Elon Musk

Kreativnost

Kreativnost je najveći dar ljudske inteligencije. Kako svet postaje složeniji, moramo postati kreativniji kako bismo odgovorili na te izazove.                                  Sir Ken Robinson, Out of our minds

Inovativnost

Uspešna kompanija, koja u ovo vreme neophodnosti inoviranja nije sposobna da inovira, osuđena je da propadne i izumre .                                                                                                                        Piter Draker

Produktivnost

Da bi znanje postalo produktivno moramo da naučimo videti i drveće i šumu, da naučimo povezivati stvari.              Piter Draker

Dizajniranje sa zabavom

Smart Web Media - Profesionalna izrada web sajtova

Naš tim

Naš tim čini pažljivo odabrana grupa mladih entuzijasta koji se trude da drže korak sa vremenom i novim trendovima kako u svetu, tako i kod nas, kako bi obezbedili visok nivo kvaliteta usluge i ispunili sva Vaša očekivanja. O našoj posvećenosti i kvalitetu govori mnoštvo zadovoljnih dugogodišnjih klijenata, od kojih je veliki broj njih sa nama od samog osnivanja firme.

Naše kreativne veštine

Print design 80%
Web Design 95%
Web Development 85%
Creativity Level 90%

Najčešće postavljena pitanja

Razumemo važnost konkurencije, i zato se fokusiramo na usluge koje unapređuju Vaš brend i Vašu komunikaciju sa klijentima i kupcima.

Bez obzira da li tražite web sajt koji bi bio pogodan za mobilne uređaje, ili neka specifična marketinška rešenja, ne  morate tragati dalje od Smart web medie.

Za više informacija o našim uslugama, možete nam se obratiti već danas.

Ovo je jedno od najčešćih pitanja i pitanje na koje je najteže dati odgovor. Sama izrada se razlikuje od sajta do sajta, pa samim tim i cena varira. Web sajtovi mogu sadržati samo jednu stranicu ili više njih, mogu služiti za promociju ili mogu biti web shop-ovi. Prvenstveno zavisi od Vaših potreba. Mi koristimo različite tehnologije kako bi Vam dopremili web sajt vrhunskog kvaliteta. Za više informacija o tehnologijama koje koristimo pratite ovaj link , a za sve ostale  informacije o našim uslugama, možete nam se obratiti već danas.