•  063 7360 046
  • office@smartwebmedia.rs

Brend nije samo ime, nije samo logo, dizajn. Brend je suma ovih i niza drugih elemenata koji Vašu kompaniju i Vašu ponudu čine „drugačijom od drugih“.

Smart Web Media, uz višegodišnje iskustvo u brendiranju, zna šta je potrebno učiniti kako bi se prekinuo status quo i kao bi Vaš brend osvojio široki krug ljudi.

Prvo ćemo Vas pitati koji brend želite da gradite – korporacijski, brend proizvoda, brend usluge, brend neprofitne organizacije… Jer, našim brending stručnjacima nije svejedno, i oni znaju da svaki poseban brend zahteva samo svoj, unikatan recept.

Na putu od stvaranja ka održavanju vašeg brenda, nudimo vam sledeće mogućnosti:

Istraživanje

Ulazimo u glavu i srca Vaših ciljnih grupa, proučavamo dinamiku tržišta, kako bismo došli do pouzdanih podataka potrebnih za kreiranje strategije Vašeg brenda.

Imenovanje

Kreiramo snažna, izražajna imena, koja iza sebe imaju priču koja je osnov Vašeg brenda.

Strategija brendiranja

Dajemo vam kompas za strateško pozicioniranje Vašeg brenda, tako da on ne izgleda i ne zvuči kao ostali.

Govorna poruka

Definišemo jedinstveni glas i govor Vašeg brenda i kreiramo poruke koje se lako pamte i koje afirmišu na kupovinu Vaših proizvoda ili korišćenje Vaših usluga.

Kreiranje sadržaja

Proizvodimo tekstove, fotografije, video materijale i ostale marketinške sadržaje, kako bi Vaš brend dobio i sliku i ton.

Kampanja

Konceptualizujemo i razvijamo kampanje za lansiranje brendova koje će Vaše ciljne grupe zaintrigirati i podstaći na delovanje.

Vizuelni identitet

Dizajniramo vrhunske logo oznake i ostale elemente vizuelnog identiteta brenda, koji će dovoljno glasno govoriti o njemu.

Pakovanje

Kreiramo ambalažu koja motiviše ljude da kupuju i da pričaju o tome.

Brendiranje prostora

Brendiramo kancelarijske i prodajne prostore, koji govore o jedinstvenom iskustvu Vašeg brendu.

Konsalting

Ukoliko su Vam potrebni brzi i stručni saveti o Vašem brendu, naši brending stručnjaci su Vam na raspolaganju u bilo koje vreme, na bilo kom mestu.

Stvaranjem brenda Vaš put tek počinje. Da biste zadobili i sačuvali konkurentnost potrebno je da brend stalno govori, da se stalno obraća ciljanoj publici. Potrebna Vam je promocija!  Smart Web Media ima rešenje i za to…. Rešenje se nalazi na www.briefing.rs