•  063 7360 046
  • office@smartwebmedia.rs

Naše usluge

Web Dizajn

Smart Web Media može dizajnirati web sajt koji će Vaši klijenti voleti. Imati dobar web sajt je samo deo borbe. Sajt mora biti profesionalan. Mora biti atraktivan. Istovremeno,  mora biti i funkcionalan. Naš tim Vam pruža širok spektar usluga web dizajna, koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Internet marketing

Smart Web Media okuplja iskusne znalce internet marketinga koji će Vašu kompaniju učiniti prepoznatljivom na internetu, ponudu specifičnom, a prodaju uvećanom. Kreiramo prepoznatljive marketinške priče i sa Vašom ponudom upoznajemo široku internet zajednicu.

Web shop

Smart Web Media Vam može ponuditi dizajn web sajtova koji su prilagođeni proizvodima koje prodajete ili uslugama koje nudite na tržištu. Takođe, naši web sajtovi su prilagođeni Vašoj ciljnoj grupi potrošača. Možemo Vas uveriti da su Vaši proizvodi i usluge vidljivi u željenim pretraživačima.

SEO optimizacija

Za Smart Web Mediu uspeh naših klijenata je i naš uspeh, i ponosni smo kada naši klijenti dođu do prve stranice pretraživača, zahvaljujući primeni efikasnih digitalnih marketinških taktika. SEO optimizacija ili optimizacija web sajtova za pretraživanje je način da Vaš sajt zadobije više mesto u pretraživačima, kao što je Google.

Branding

Smart Web Media, uz višegodišnje iskustvo u brendiranju, zna šta je potrebno učiniti kako bi se prekinuo status quo i kako bi vaš brend osvojio široki krug ljudi. Brend nije samo ime, nije samo logo, dizajn. Brend je suma ovih i niza drugih elemenata koji vašu kompaniju i vašu ponudu čine „drugačijom od drugih“.  Brendovi koji su najglasniji uvek pobeđuju!

Copywriting

Smart Web Media i naši copywriteri spremni su da se upoznaju sa Vašom poslovnom pričom, i da je pretoče i vrhunske marketinške sadržaje. Dobar glas se daleko čuje, a dobra priča prodaje robu i usluge! Smart web media i naši copywriteri su tu da Vam pomognu da Vas daleko čuju.

Smart web media - Profesionalna izrada web sajtova i web prezentacije
135+ Zadovoljnih klijenata
535+ Šoljica kafe
160+ Awards Won

Spremni za saradnju sa nama?

Pozovite nas da uz šoljicu kafe popričamo o Vašem projektu.